Dit keer een drukke hoofdstad - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu Dit keer een drukke hoofdstad - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu

Dit keer een drukke hoofdstad

Door: Cathelijne

Blijf op de hoogte en volg Cathelijne

20 Juli 2006 | Vietnam, Hanoi

Hoi daar ben ik weer. maar nu echt even kort om te melden dat ik weer in het volgende land zit. Na de ultieme rust van Laos is dit echt een mega drukke stad. Het verkeer is hier zowaar nog erger dan in BKK en er heerst een vochtige hitte.
Uiteindelijk toch een hotelletje gevonden. Was niet makkelijk want het is hier een wirwar van straatjes. Wilde ergens slapen maar daar was toch geen plek, wel in hun andere hotel maar dat lag in zo'n raar straatje dat voelde niet goed. Meneer boos omdat ik niet naar zijn hotel wilde. haha en het was toch zo goed en mooi en prachtig met gratis bier en internet. Yeh right! Toch maar even verder gelopen.
Het is nu 22:00 uur en ga opzoek naar iets te eten in deze rare stad. Ik hoop dat het morgen ene betere indruk op mij maakt anders ben ik hier heel rap vertrokken.
Dikke knuffel uit een druk Hanoi.

Hmmmm Hotmail krijg ik hier niet geopend. Probeer het morgen nog een keer.
Kus

• 20 Juli 2006 - 15:19

Mama:

Blijf de baas over je zelf en laat je niets aanpraten.
    Hier alles nog hetzelfde,bloedheet dus.
    Gaan nu met oma bij tante Annelies eten.Wel gratis bier maar geen internet.
    Groetjes kus tot morgen.

BEN VOORZICHTIG MET OVERSTEKEN IN HANOI.
    Want volgens mij rijden ze daar links. mama.