Geweldig weekend Halong Bay - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu Geweldig weekend Halong Bay - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu

Geweldig weekend Halong Bay

Door: Cathelijne

Blijf op de hoogte en volg Cathelijne

22 Juli 2006 | Vietnam, Hanoi

Wat gaaf om al jullie berichtjes te lezen. Zo blijf ik tenminste ook een beetje op de hoogte wat er bij jullie allemaal gaande is. Wat goed van Camiel!

Ik kom zojuist terug van een sprookjesachtige plek. WOW! Heb heerlijk op het dek van de boot geslapen onder een schitterende sterrendeken. Vanochtend natuurlijk de zon op zien gaan. SCHITTEREND!Ik zal morgen proberen wat foto's op het net te zetten. lukt hier weer niet + heb geen tijd. Tis wat, haasten in je vakantie. over ruim een uur word ik opgehaald voor een minimaal 12 uur durende busreis naar Hue. Ik heb benieuwd hoe het daar is. Ergens wel jammer om Hanoi achter me te moeten laten maarja, volgend jaar maar terug komen en dan ook naar Sapa gaan. Heb er serieus nog over na zitten denken om toch nog maar om te boeken en met Dietmar mee te gaan maar hij gaat eerste een dag ergens anders heen en om nu nog 2 dagen hier te blijven en iets anders te moeten skippen vind ik toch niet helemaal.

Ik ga weer even terug naar het reisburo en kijken of de douche al vrij is. Vanochtend is de duik in de zee mijn douche geweest.
Dikke kus en tot morgen. Geniet nog lekker even van jullie warme weer. Ik lag trouwens vanochtend al om 7:30 te bakken in de zon. T was echt al loei heet. Ben dus weer lekker een kleurtje aan het kweken.
KUS!

• 23 Juli 2006 - 14:15

Mama:

Wat een geweldige trip. Pas op voor de zon, het zou jammer zijn als je een zonnesteek opliep en ergens in bed beland i.p.v.een volgende bezienswaardigheid te bezoeken.
    Wij staan bijna klaar om naar ons Woudenbergse- plekje te gaan. Mocht het te warm zijn, laten we daar alles staan en komen weer terug naar Beek. Isa en Camiel verheugen zich wel op het kampeer avontuur, dus donderdag en vrijdag zijn we zowiezo daar.
    Vivian stelde voor dat papa en ik,misschien met jou,maar met Kerst de reis naar Tailand moeten maken. We denken erover als jij het ook een goed idee vindt????Verder op dit moment weinig nieuws te melden.We moeten even zien hoe en waar we morgen e4n de dagen erna jouw mails gaan lezen.We kunnen iedere dag naar Vivian bellen en zij kan ze dan even voorlezen.Goed idee toch. Lieve Loen een dikke knuffel en tot volgende keer.kusje mama.

• 23 Juli 2006 - 17:33

Papa:

We hebben hier gelezen dat Hue een mooie oude keizers en koningsstad schijnt te zijn. De laatste koning is in 1945 afgezet. Dat zal in jouw reisgids ook wel allemaal staan.
    Hier in Nederland zijn we aan de derde hittegolf bezig, dus voor de temperatuur had je niet op reis hoeven gaan.
    Veel plezier en succes

• 23 Juli 2006 - 17:38

Jessica Schoonderwoerd:

Klinkt geweldig. Ik ben benieuwd naar de foto s.
    Je hebt weer een lange busreis voor de boeg,maar ik ga er vanuit dat het wel de moeite waard zal zijn.
    Groetjes

• 23 Juli 2006 - 18:36

Nathalie:

Hey meis,

Wow.. dat roept herinneringen op... slapen op het dek van een schip. Ja dat is inderdaad lekker!! (En Harry is ook lekker zegtie haha). Ik zie dat Jessica je website ook al bezocht heeft! Geniet van je busreis (ik hoop dat ze airco hebben!!) en ik lees je snel weer!

Liefs van Nathalie (en van Harry vast ook haha)