Khao Yai National Park - Reisverslag uit Pak Chong, Thailand van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu Khao Yai National Park - Reisverslag uit Pak Chong, Thailand van Cathelijne Damen - WaarBenJij.nu

Khao Yai National Park

Door: Cathelijne

Blijf op de hoogte en volg Cathelijne

10 Juli 2006 | Thailand, Pak Chong

Je moet er wat voor zweten maar dan heb je ook wat. Tis dat deze computer verschrikkelijk langzaam is en erg duur (2 bht per minuut) anders had ik jullie alvast even de ogen uitgestoken. Ik zit nu in een luxer hotel genaamd Khao Yai Garden Lodge. Een hele grote tuin met allemaal mooie orchideeen, palmbomen, schildpadden en een ZWEMBAD!!!!!!! jaaa Daar heb ik natuurlijk al lekker in liggen spartelen, dat begrijp je. Het duurde vanochtend maarliefst 2 en een half uur eerdat ik eindelijk in de goede bus zat naar Pak Chong. Het was eerst al een kriem om naar het in het noorden gelegen busstation te komen omdat de bus wel tot 3x toe voorbij reed. Uiteindelijk zag ik hem weer aankomen en ben al hobbelend met mijn zware rugzak gaan rennen. HAHA maar ik had hem wel!
Heb in de bus daarna lekker bij kunnen slapen. Ik was weer de enige 'fallang' en de film die te zien was verstond ik toch niet dus ik miste niets. Na ruim 3 uur kwam ik aan in Pak Chong. Een vrouwtje van the english learningschool wilde me een taxi aansmren voor maar liest 180 Bht. haha Ik had net 3 uur in een aircobus gezeten voor maar 139 Bht dus daar trappen we niet in. Uiteindelijk zijn ze me hier van het hotel komen halen. Ik blijf hier 3 nachten. Voor morgen heb ik een dagtoer geboekt in het Nationale park en de dag daarna heb ik een nachtsafari. Ik ben erg benieuwd. Ik heb wel al foto's gezien en verschillende berichten van gasten gelezen en het schijnt dat hier nog veel loslopen wild zit.
Morgen laat ik jullie meer weten (mits ik opgegeten ben door een van de tijgers of beren natuurlijk).

Hopelijk tot dan!
Kus Cathelijne

ps. Jammer dat ik Godwin mis. Blijft hij lang in BKK? Ik heb met Koi nog afgesproken dat we elkaar nog zien voordat ik weer naar Europa vertrek. Oja en mijn mail doet een beetje vreemd dus het kan zijn dat je iets gestuurd hebt maar dat ik het niet heb gekregen. Krijg je geen antwoord op je mail dan ligt het daar aan.Oh en pap en mam, wanneer gaan jullie nu weer naar de camping? x
doeiiiiii

• 10 Juli 2006 - 15:25

Mama:

Op die beren ben ik niet zo jaloers,maar dat zwembad met die tuin, dat lijkt me wel wat vandaag.
    Het blijft hier warm.
    Wij zijn van plan om op maandag 24 juli naar Woudenberg te vertrekken en zijn dan 12 augustus weer terug. We hebben met Tante Cor afgesproken dat we 7 aug.bij haar komen logeren, om in ieder geval op tijd op Schiphol te zijn om jouw even te zien. Daarna vertrekken wij weer naar ons vakantieadres. Jij wordt toch opgehaald heb ik begrepen.
    Met oma gaat alles goed. Ze fleurt weer wat op. Alle verhalen van jouw printen we uit zodat ze weet hoe het met je gaat, en dat vindt ze erg fijn.
    Loentjelief dit was het weer voor vandaag. knuf plus kus, mama.

• 11 Juli 2006 - 08:25

Jasper:

Hi miss Farang!
    haha! Noemen ze je zo? heb je die stickers gezien op de taxis' in Bangkok met "I love farang"? Komt van foreigner. :)
    Tjee, wat een kicke-verhalen joh! Dat park lijkt me echt ultiem! En die floating market is ook tof. Die foto met dat verkeersbord boven het water is gaaf!!! Leuk trouwens dat je Koi weer hebt gezien! Ze ziet er wel iets ouder uit! Nou, niet teveel achter de pc zitten hoor en probeer eens een gefituurd insectje! Lekker en egzond! ;)
    Zwaai!

• 12 Juli 2006 - 07:32

Nelleke:

Ha Cathelijne,
    Wat geweldig dat je nu in Thailand bent en leuk om je dagboek te lezen.
    We genieten met je mee, doe voorzichtig, groetjes Nelleke

• 12 Juli 2006 - 08:29

Nathalie:

Hmz... de 11e geen nieuw bericht,.... toch door die beren opgegeten? ;-) Maar zonder gekheid... Ik hoop vandaag weer volop van je te kunnen lezen want ik ben erg benieuwd naar je avonturen met de safari's!!

Mijn avonturen zijn wat minder spannend, maar ook wel leuk. Gisteren gezellig met Jessica de hele middag zitten knutselen aan de bedankjes voor de receptie en 's avonds lekker geBBQ't met zijn vieren. En vandaag op babyvisite bij Gemma die een zoontje erbij heeft!

Blijf genieten! Ik lees je snel weer! Liefs van Nathalie

• 12 Juli 2006 - 21:12

Gerwin:

Hi girl,

Even een Internetcafe op de camping opgezocht ... en gevonden. Lastig zo'n Frans (AZERTY) toetsenbord. Leuke avonturen joh, net een beetje spannender dan die van ons (pierebadjes, springkussens, stokbrrood met Camemberd, stacarvan -krijg 't m'n bek niet uit - etc.), maar ook leuk hoor. Neem je catapult mee, roep af en toe "kssst" en er gebeurt je vast niks tussen de wilde dieren. Liefs van iedereen hier. Salut.

• 13 Juli 2006 - 14:03

Ma VanCathelijne.:

Voor jullie nu gaan denken dat Cathelijne echt opgegeten is door de wilde dieren,meld ik maar dat ze veilig op weg is naar Laos. Ze heeft een S.M.S. je gestuurd dat het mailen wat moeilijk was op dit moment.
    Fijn dat iedereen zo met haar meeleeft. Hartelijke groetjes.

• 13 Juli 2006 - 16:07

Cathelijne:

hee super mam! dat gaat heel wat makkelijker dan iedere keer veel moeite moeten doen om een internetcafe op te zoeken. Goeie tamtam! Kus